Op avontuur met

Lenko Tours & Safaris

Wij gaan jullie meenemen op een avontuur door het prachtige veelzijdige en ruige land Kenia.

Kies jouw favoriete Afrikaanse tour

Kenia is het land van 47 verschillende tribes( stammen), het land van de koeien en geiten met hun hoeders, het land van enorme droogte en extreme regenseizoenen. Het land waar 63 verschillende talen wordt gesproken en de mensen in vrede met elkaar samen leven. 

Wat is er leuker en avontuurlijker om te overnachten op eenvoudig mooi gelegen plekken die van de Kenianen zelf zijn. Waar je ‘s nachts vanuit je hut of tent de hyena’s hoort en in de ochtendgloren van de zon de symfonie van de Afrikaanse vogels mag beluisteren.
We nemen je mee naar Maasai dorpen waar ze nog leven in de sfeer van het verleden.

Lenko Tours & Safaris
Amboselipark tour Lenko Tours & Safaris

Amboseli park

Tsavopark tour Lenko Tours & Safaris

Tsavo park

Nairobi National park

Nairobi National park

Lake Naivasha

Lake Naivasha

Mount Kenya

Mount Kenya

Masai Mara park

Masai Mara park

Reizen is je horizon verleggen, je hart openstellen voor een andere cultuur en de mens aan de andere kant van de wereld ontmoeten.

Wij bieden safari’s aan met al deze ingrediënten, waarin plezier, avontuur en Ubuntu(respect) voorop staan.

Onze reizen zijn low-budget, goed verzorgd in de gewoontes van het volk, geschikt voor iedereen die van avontuur houdt.

Lenkorosa, onze gids is van de maasai tribe en kent Kenya op zijn duimpje. Met hem kom je op plekken die je niet zult vergeten.

Wij zijn op zoek naar het geluid en de stilte van Kenya. Je kunt ernaar op zoek gaan, maar je zult ze niet vinden in de toeristenboekjes over Kenia. Je vindt ze door vertrouwen te hebben in het onbekende.

Nog meer activiteiten

Nog meer activiteiten kunnen zijn markten bezoeken, Maasai dorp bezoeken, Karen Blixen museum, sieraden maken of workshop Afrikaans koken behoort tot de mogelijkheden. In overleg kunnen we een reis op maat maken waarbij uzelf de regie heeft.

Lenko Tours & Safaris

Schrijf of bel ons voor meer informatie. Wij maken de reis graag met uw wensen en ideeën. Er zijn vele mogelijkheden op deze avontuurlijke reis door Kenia.

Contact

Philip Nangunin
p.nangunin@gmail.com
Mobile: +254714911603

Contact