About us

Welkom in Kenia

Jambo, jambo bwana,
Habari gani, mzuri sana,
Wageni, mwakari bishwa
Kenya yetu
Hakuna matata

Met dit maasai lied willen we jullie welkom( karibu) heten in ons prachtige Kenia.

 Lenko Tours & Safaris

Over ons

Ik ben Marije Koerts en werk in Nederland als kinderverpleegkundige. Mijn partner is Lenkorosa Nangunin. Wij zijn met elkaar verbonden door de liefde. Aan de voet van de Kilimanjaro staat ons huis in een natural forest. Vroeg in de ochtend worden wij gewekt door het geluid van de apen die springen door de toppen van de bomen en komt de bijeneter ons begroeten.

Samen reizen wij sinds 2019 door Kenia en hebben vele mensen en mooie plaatsen ontmoet. Lenkorosa is een Keniaan, van de maasai tribe en heeft al veel ervaring en een netwerk om zich heen als het gaat over accomodaties, restaurants en wildparken. Onze eerste reis was naar Amboseli park en Tsavo park. Daarna hebben we samen Nairobi national park, Aberdare park en Maasai Mara en Lake Naivasha bezocht.

Er zijn vele manieren van reizen. Je kan kamperen en zelf kokkerellen, je kan ook in een eenvoudige lodge overnachten of een luxe hotel boeken. Wij willen samen met u een reis organiseren naar uw wensen.

Lenko Tours & Safaris

Schrijf of bel ons voor meer informatie. Wij maken de reis graag met uw wensen en ideeën. Er zijn vele mogelijkheden op deze avontuurlijke reis door Kenia.

Contact Nederland

Contact

Philip Nangunin
p.nangunin@gmail.com
Mobile: +254714911603